Pro Shots / Witters

Pro Shots / Witters

Leuk nieuws! Ons huwelijksaanzoek aan Cho Gue-sung is geaccepteerd

Voetbal is voor ons momenteel even bijzaak. Wij kunnen namelijk het heugelijke nieuws brengen dat Cho Gue-sung ons huwelijksaanzoek heeft geaccepteerd. Uit alle aanbiedingen die de bloedmooie Zuid-Koreaanse spits de afgelopen week kreeg, heeft hij gekozen voor dat van De Speld Sport.

De redactie is natuurlijk ontzettend verguld met Gue-sungs keuze. Helaas staat de Zuid-Koreaanse noch de Nederlandse wet polygamie toe. Hoewel wij ons dus nadrukkelijk gezamenlijk als de wederhelft van Gue-sung beschouwen, zal redacteur Rudolf Julius formeel het jawoord geven.

“Ik ben dolgelukkig dat ik Gue-sung in zijn reebruine ogen mag kijken terwijl ik hem namens De Speld Sport eeuwige trouw beloof”, zegt Julius, die inmiddels zit ondergedoken na talloze bedreigingen van Zuid-Koreaanse tieners.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rudolf en de speldredactie, jullie geluksvogels! Met z’n allen in die limousine en het huwelijksbed, dat wordt heel gezellig.
Cho, als je genoeg van ze hebt, je bent bijna net zo aantrekkelijk als ik, je mag me een huwelijksaanzoek doen!

Reageer