Shutterstock / oliverdelahaye / Youtube / The Passion

Shutterstock / oliverdelahaye / Youtube / The Passion

The Passion volgend jaar in Qatar

De vijftiende editie van The Passion zal volgend jaar door Qatar georganiseerd worden. Dat maakte de organisatie daags na die van dit jaar in Zeist bekend. Middelburg en Zutphen waren ook in de race maar grijpen toch mis.

Dat het land geen Paasland is maakt volgens woordvoerder  Majeb Al-Sahiri uit Qatar niets uit. “Het oorspronkelijke verhaal komt hier niet ver vandaan. Dichterbij dan Middelburg of een Zutphen. Hier hebben we ook airco’s langs de route, wat het een stuk draaglijker maakt voor Jezus om naar boven te lopen met zijn kruis.”

In Nederland laait wel kritiek op over de nieuwe locatie. “Wat gaan ze met dat enorme witte kruis doen als het straks weer is afgelopen? Zal je zien dat die straks niet meer gebruikt wordt als de hele karavaan weer is vertrokken.”

Oud-voetballer Ronald de Boer zal de verteller zijn van het evenement.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *