Serhii Yevdokymov / Shutterstock

Serhii Yevdokymov / Shutterstock

Pas getrouwd stel in wittebroodsweken al 18 dagen niet gepoept

De Zeeuwse Annemarie (30) en Nikolaj (34) zijn pas getrouwd. Ze zitten nog volop in hun wittebroodsweken. Hoewel ze zielsgelukkig met elkaar zijn, heeft dit nadelige gevolgen voor hun stoelgang. Beiden hebben al 18 dagen niet gepoept.

“Sowieso hebben we nooit in elkaars bijzijn gepoept. Annemarie verzon altijd smoesjes. Ik ging meestal op werk. Ik dacht, nu we drie weken samen op huwelijksreis gaan moeten we er wel aan geloven. Maar ook toen kwam er niks”, zegt Nikolaj.

“Ik dacht eerst dat ik zwanger was, zo groot werd mijn buik. De kramp die ik heb is volgens mij ook vergelijkbaar met weeën”, kermt Annemarie. “Stiekem ben ik wel opgelucht dat dat nog niet aan de orde is.”

Het stel heeft inmiddels besloten om hun wittebroodsweken eerder te beëindigen en over te gaan op een meer vezelrijk dieet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In het Belgisch-Nederlands (voorheen Vlaams) hebben beide echtelijke lieden achttien dagen achter elkaar niet geneukt, althans niet met elkaar.