Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / guy42

Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / guy42

Geen nieuw kabinet omdat er te veel poep is

Experts: 'toch weer poep’

De formatie tussen PVV, VVD, NSC en BBB is gestruikeld over poep. Er is onenigheid ontstaan over wat er gedaan moet worden met de enorme hoeveelheden schijt in Nederland. Dilan Yesilgöz: “Er ligt al weken een enorm excrement op de formatietafel, ik kan de boel daar niet meer zien of luchten.”

Politiek analist Joost Vullings zegt: “Toch weer poep, zo zie je maar weer hoe moeilijk het is om het eens te worden over kaka. De één wil de hoeveelheid derrie toetsen aan de grondwettelijke kaders, de ander wil ruimte zoeken in nieuwe wetgeving. Feit blijft, als er te veel stront is komt Nederland vast te zitten.”

Wilders wil al maanden boven de uitwerpselen staan om zo toch tot een kabinet te komen. Maar niks doen aan de feces zal leiden tot boetes vanuit Brussel. Echte alternatieven om iets aan de ontlasting te doen heeft hij niet.

Er werd nog een laatste reddingspoging gedaan door Pieter Omtzigt toen hij voorstelde om allemaal de keutel in te trekken. BBB was hier niet toe bereid en zo klapte de formatie. Nieuwe verkiezingen over poep lijken onafwendbaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *