NOS

NOS

Omtzigt tevreden: rechtsstaat straks afgebroken door extraparlementair kabinet

Pieter Omtzigt zegt zeer tevreden te zijn met het resultaat van de formatieonderhandelingen. “De rechtsstaat wordt straks afgebroken door een extraparlementair kabinet.”

“Goed bestuur is voor ons essentieel”, zegt Omtzigt tegen de verzamelde pers. “Wij hebben als NSC daarom uitonderhandeld dat het sloopwerk wordt verricht door vakministers. Het zullen dus geen politici zijn die behandelingen van asielaanvragen gaan opschorten en die internationale asiel- en milieuregels opzij gaan zetten. De partijleiders blijven in de Kamer om de verwoesting te controleren. Ik geloof dat we er als NSC het maximale uit hebben gehaald.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb m in actie gezien. Zo narcissitisch dat ie vooral naar zijn eigen tampeloera zit te kijken. Of heb u liever Hdjtje? Er zijn al overstappers. Hugo the Banga Boy en zo goed dat ie liegen kan zei vriend Geert voor het debat. Boys night out in the weekend. Doe dat niet Hugo, ze rennen gillend weg als u de massage van achteren begint.

Reageer
gravatar

Controle op de staat van de knieholtes in Frankrijk na de nachtelijke aanval in de stay okay. Mijn huid was als aangevallen door termieten en als mijn lichaamshaar had een harde smurrie substantie. Ik heb al mijn wegebrand met Tibetaanse wierook. U wilt mijn gedachten hieroverniet weten maar kunt verbranden wellicht dan wel plaatsen.

Reageer
gravatar

En Johan staarde heel de dag naar me als een mongool. Buiten op het balkon stond er met vliegtuigstrepen een Jodenster in de lucht. Dat was de eerste dag dat ik dacht life is turning strange. Ineens heimelijk gedoe op werk, Urecht CS waar ‘s ochtend het hele mafia apparaat op het plein stond. U heb de verkeerde? Salpeterzuur op maandag, ja liep gewoon op het dorp.

Reageer
gravatar

En meneer Remkes was er ook in zn trainingdpakkie in die snackbar dir avondtussen 7 en 13 oktober. Het was vijf voor acht en hij wilde de bestelling om 2 voor acjt en daarna 1 voor acht. Mafketel toch? Hannest vaker zeker met tijd. Mark ja mijn persoonlijke bedrijfsarts nietweemoedig denk ik terug wat vindt u van de dood? Zo begin tie dan.

Reageer
gravatar

Regio opvang van ontvoerde kinderen, das mijn indruk van het dorp. Mocht er sprake zijn van een tweeling, die waren present tijdens de coke party. Zo zijn vroeg bij met pak m beet anderhalf jaar. De krachten zijn nog onvoorzien, ik kan u vertellen dat u nog extreme woede kunt verwachten en we er alles aan zullen doen om traumatische schade te beperken. Meneer van Afas u kent de moeder zag ik in de snackbar. Ook ihkv gezellig ontvoeren met z’n allen en expirementeren met de oerkrachten in de natuur. Een grizzly bear boos geworden? Voelde m deze keer niet aankomen.

Reageer
gravatar

Heel veel schrik ja van die sloop huizen, in de stijl van achter tankstation Rhoon. Where toe was nearly gone, ja die garage boxes in Poortugaal doet denken aan dat barak uiterlijk vlakbij de begraafplaats. Dag eerder dan opname die auto en weer dat gevoel in mijn hoofd. Ja die lesbische bimbo haalde tape uit dr auto om je de mond te snoeren. En die psychiater haalde de spuiten meteen uit zijn auto na het trap incident.

Reageer
gravatar

Enigszins gespannen? Ja kent u het pvv netwerk in Rdam Zuid bijvoorbeeld, en zo ja beheer uitbesteed in een vd straten, t verdient goed. Uhm ja gespannen mijn halve duim nagel eraf getrokken twee dagen geleden, de helft ervan, die was blauw ja t wisselde van blauw naar groen (oktober 2022: trein).

Reageer
gravatar

Kan u nog 1000 jaar garanderen tot elke leugenaar is gevonden of we kijken wel vooruit als u iets anders drijft dan het intens verlangen naar de dood. Dat is wat u doet met uw stem. Voelt u zich anders meteen gelijk een verliezer. Incasseren kun je leren en uitdelen doe je niet uit een andermans zak. U gelooft het niet dat als u tengels hier nog verkeerd uitsteekt, de natuur zal u vernietigen. Fittest dwnz onbeleefd, onaangepast, ongepast, horkerig en extreem onbeleefd, dat is uw gedrag. Arriverderci.

Reageer
gravatar

Ik had het idee dat soms zo’n afdeling bewust met veel stroom wordt overladen om stresssituaties. En nogmaals weinig trn nadele van begeleiders die bijna alles goed doen. Directie en psychiater daar een TOTALE m1alafide bende ald je t mij vraagt. Geld hebzucht en paar dooien waar niemand meer naar omkijkt. Ja ik wist dat al voordat ik er was. Voel t in mijn hoofd. Was ook nieuw voor mij.

Reageer
gravatar

Ja dat heb ik gezien dat die nu gevluchte psychiater op de gang uw knie doormidden heeft getrapt en ook het glas in de elektra tuin, dst maakt heel ongerust over veiligheidsmedewerker daar. In die tuin wordt je levend gebarbecued door hoeveelheid stroom op je harses. Ze stelden dat in op kleuren, meer dan productie draaien is het niet, fabrieksarbeiders van een zoogmoloch.

Reageer
gravatar

Wordt bij opname in een psychiatrische getest op seks? En staat ze op een zijspoor. Hoe typeer zoiets dan nadien. Geen afwijking en moet je dan een tijdsindicatie geven per onderdeel. Zwanger toch zeker niet. Nee coke sla ik af wordt ook getest, gewoon in d3 koffie. Hoe herkent u t dan, kerstcadeau van een vriend, ging weer s veel te bon.

Reageer
gravatar

Ben u dan een massa seriemoordenaar met serieuse recidive verleden en we het meest extreem rechtse scenario niet kinnen uitsluiten? Gezien het nohal langdradig motief tegenover naive lieve mensen, die liever hun best doen en kansen willen en kunnen benutten? Oplazeren met je stinkende voc graf! J’ accuse. Oui paraplu.

Reageer