NOS

NOS

PVV-fractielid krijgt lachers op zijn hand met aankondiging ‘kritische vraag’

De PVV-fractie heeft in recordtempo als eerste ingestemd met het onderhandelaarsakkoord. Er waren vrolijke gezichten te zien, ook dankzij een grap van Willem Boutkan. Het lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal kondigde aan het begin van de vergadering namelijk een 'kritische vraag' aan.

"Je had hem moeten zien, hij had een stalen gezicht", lacht Kamerlid Fleur Agema. "Geert trapte er ook echt even in, maar toen riep Willem natuurlijk snel dat het een geintje was. Ik kwam niet meer bij.”

Wilders kon de grap ook waarderen. "Laat niemand zeggen dat we bij de PVV geen humor hebben. Het toont wel aan hoe goed de sfeer in onze fractie is. Ze zijn met z'n 36'en echt een hecht team. Dat helpt als je zoveel tijd samen moet doorbrengen zonder iets te doen te hebben."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *