NOS

NOS

Faber begrijpt commotie, maar blijft witte puntmuts gewoon dragen

Beoogd migratieminister Marjolein Faber (PVV) begrijpt de commotie die is ontstaan vanwege de gezichtsbedekking die ze droeg toen ze deze week de pers te woord stond, maar ze benadrukt dat ze de witte puntmuts gewoon zal blijven dragen.

“Ik heb geen behoefte om energie te steken in het recenseren van mijn kledingkeuze”, klonk het vanonder de witte lap stof. “Ik zal een minister zijn voor iedereen die zich in Nederland bevindt, met of zonder hakenkruisje om mijn nek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toen ze nog een klein meisje was in Leusden zuid at ze graag mee van mijn moeders’ Jamaicaanse kerstcake. Alleen zat er wel eens rum in en mocht dan niet van haar. En zo werd ze zelf omgevolkt.

Reageer
gravatar

Asnor mag ook niet na het scheren, vliegen er mannen dooir het dakio van zieltogende kapellio. Stofplosia in je broek, okee als er middenin zit en toch een paar gedichtjes hebt. It’s an ode with amphiseance. What to do next in heelalio liefdio sero sero? Tips? Anyone queations? Uhm ja doodsangat per seconde. Dence more? De pet shop boys? Empvermogen beleid -1000 hier. In 44 boel ontruimd staat nu hier. Just bust yrass on a chair.

Reageer