Gidi Markuszower verzweeg dat hij Gidi Markuszower is cover

Gidi Markuszower verzweeg dat hij Gidi Markuszower is cover

Gidi Markuszower verzweeg dat hij Gidi Markuszower is

Gidi Markuszower heeft verzwegen dat hij Gidi Markuszower is. Dat is gebleken uit de screening door de veiligheidsdiensten. De PVV heeft hem daarom teruggetrokken als toekomstig minister en vicepremier.

"Formateur Van Zwol, beoogd premier Schoof en ikzelf zijn geen van allen door Gidi ingelicht over dit ernstige bezwaar", zegt PVV-leider Geert Wilders. "Toen na onderzoek duidelijk werd dat Gidi Gidi is, had ik geen andere keuze."

Wilders zegt teleurgesteld te zijn in zijn vertrouweling. "Na zoveel jaar denk je toch dat je iemand kent. Ik had dit nooit achter hem gezocht."

De PVV draagt nu Marjolein Faber voor als minister van Asiel en Migratie, in de hoop dat zij niet Gom van Strien blijkt te zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gidi was toch de man die – om stemmers voor de PVV te werven – in Haarlem in brievenbussen urineerde? Een betere vice-premier kan je je toch niet wensen? Hij heeft, net zoals Rutte de afgelopen 12 jaren liet merken, een zeikstemming.

Reageer