Bron: NOS

Buma: ‘Ik had de Turkse minister met mijn blote handen gewurgd’

Sybrand Buma heeft geen goed woord over voor het slappe optreden van Mark Rutte afgelopen weekend. “Ik had de Turkse minister met mijn blote handen gewurgd”, zei de CDA-lijsttrekker in een interview met de Libelle.

“Als ik premier zou zijn van dit land”, zei Buma, “zou ik hoogstpersoonlijk op de Turkse minister van Familiezaken zijn afgestapt, haar hop bij de keel hebben gegrepen en zo hard hebben geknepen dat ze Duitsland nooit bereikt zou hebben. Dat is het leiderschap waar Nederland behoefte aan heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vergeleken met Buma heeft Donald Trump heel wat meer verstand van diplomatie. Die had dat wicht alleen maar in d’r kut geknepen, en erbij verteld dat hij dat niet meer zal doen zolang zij in het vervolg maar uit zijn buurt blijft. Zo kan het dus ook.

Mark Rutte zal die aanpak uiteraard niet omarmen. Die weet bij god niet waar ‘ie zo’n ding moet zoeken, laat staan er eentje weet te vinden.

Reageer
gravatar

Mortal Kombat XXIV zeker? Ach gatver, wéér zo’n ordinaire shooter? Kan er niet eens een hedendaagse Hitler opstaan die in “Tanks” heel Europa aan schroot schiet? O shit; die hebben we natuurlijk al: Tayyip in Ankara!