Bron - NASA

Troost: gigantische meteoriet raast richting onze planeet

Vernietiging aarde verenigt mensheid

Een gigantisch stuk steen raast door ons sterrenstelsel, regelrecht richting aarde. Eindelijk kan de wereld zich verenigen in de omarming van het enorme stuk ruimtepuin dat onze planeet zal vernietigen en alles dat we ooit gekend hebben zal doen vervagen tot sterrenstof.

“Wat goed is komt snel”, zegt astronoom David Collins. “De meteoriet vliegt met 250.000 kilometer per uur door de ruimte, als de berekeningen kloppen zal de inslag binnen enkele maanden plaatsvinden. De vernietigende kracht die daarbij loskomt is zo groot, er is niets dat we daartegen kunnen doen.”

De inslag van de meteoriet zal verenigend werken, vertelt David Collins: “Het is niemands schuld, niemand hoeft de straten op. Deze meteoriet vertelt een verbindend verhaal dat boven alle partijen staat. Het stuk puin heeft een duidelijk verhaal en zal zijn belofte waarmaken: we gaan er allemaal aan. One love.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die meteoriet is duidelijk een protest tegen de verkiezing van Trump. Zelfs de aliens zijn bang voor de gevolgen en hebben de meteories een zetje in de goede richting gegeven.

gravatar

Misschien ‘is ‘ie dan puur op Nederland gericht,
met wat bijkomende schade helaas.

Wij zijn dus de schuld.

Vertalling: HET IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN RUTTE, DIE PINOKKIO!!

gravatar

Dit bericht stelt mij niet gerust. Binnen een paar maanden is een zeer onnauwkeurig en rekbaar begrip. Als de berekeningen kloppen weet je precies welk tijdstip en welke plek.

Zul je zien dat het weer mis is.

Reageer
gravatar

Nee, we moeten ons verenigen door allemaal naar b.v Rusland te gaan en tegelijkertijd te springen. Zo veranderen we de baan van de aarde en ontkomen aan dit lot .

Reageer
gravatar

Nee-nee-nee!

We moeten Trump op het juiste moment een zet de ruimte ingeven.
Actie = reactie, door die impuls zal de baan van de aarde net genoeg veranderen om de mensheid te redden.

gravatar

One Love? Ammehoela!

Direct na de inslag vliegen we allemaal als een vogeltje de ruimte in, en het zal je maar gebeuren dat je enkele meters naast je die trol van Hiernaast met dezelfde snelheid richting Jupiter ziet vliegen.

Eenmaal aangekomen begint die puist gelijk weer te oreren dat het duinzand van Scheveningen een gemis is, en hoe jammer het is dat Geert Wilders in de richting van Uranus gekatapulteerd werd.

Ik moet er niet aan denken, bah!

Reageer
gravatar

Dat kan die astronoom nu wel zeggen, maar die hoort gewoon bij de gevestigde kliek. Juist Trump zegt dat die meteoriet alleen de Mexicanen, homo’s en de moslims raakt – dat is het toch duidelijk dat die astronoom lulkoek verkoopt?

Reageer