Shutterstock: Ja Crispy

Shutterstock: Ja Crispy

Prepper maakt een ondergrondse bunker zodat hij bij een overstroming als eerste sterft

‘Die apocalyps hoef ik niet mee te maken’

De 38-jarige prepper Hanno is druk bezig met het graven van een ondergrondse bunker, voordat de apocalyps komt. Zo is hij bij een grote overstroming de eerste die sterft.

“De beste manier om je voor te bereiden op de apocalyps is om te zorgen dat je er zo weinig mogelijk van mee krijgt”, zegt Hanno. “Veel mensen denken bij ‘preppen’ aan het voorbereiden op rampen om ze te kunnen overleven. Maar wat dan? Voorbereiden op de volgende ramp? Nee, dank je. Die apocalyps hoef ik niet mee te maken. Voor mij betekent ‘preppen’: een hele diepe kuil graven, en daar vervolgens in gaan liggen als de dijken breken.”

Hanno oefent iedere week met een alarm, om ervoor te zorgen dat hij altijd binnen twee minuten in zijn ondergrondse bunker ligt. “Dat water kan heel snel gaan. Voor je het weet zit je ergens vast en wordt je met een bootje naar een veldbedje in een gymzaal gebracht. Dan gaat die apocalyps wel heel lang duren. Daar moet je niet aan denken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En ook preppen voor Oost-Korea he? Oost-Korea is gevaarlijk! Ze bedreigen continu West-Korea en de wereld, laat staan dat daar verschrikkelijke Netflixseries vandaan komen!!!

Ohhh ik ga ook maar eens preppen!!

Reageer
gravatar

Toen het plein in de stad moest worden aangepakt, werd aan de bevolking om suggesties gevraagd.
Schilder er een grote bullseye was mijn suggestie. Dan weten de Russen/Chinezen/Noord-Koreanen waar ze de Bom moeten gooien.
En dan snel ik op de fiets naar het plein.
Dus dikke duim omhoog voor Hanno! That’s the spirit!

Helaas werd mijn suggestie genegeerd en nu is het een soort gezellige huiskamer geworden.
Gemiste kans!