Man en denkbeeldig vriendje na 50 jaar herenigd

Leo (55) vindt onzichtbare jeugdvriend terug via imaginair social medium

Een ontroerende ontmoeting in Almere: Leo Aspers (55) zag na vijftig jaar zijn denkbeeldige vriendje weer terug. “Ontzettend leuk om Johnny na al die jaren plotseling weer rond te zien vliegen op zijn kwetterende tovergans.”

Leo verloor zijn imaginaire jeugdvriend na de kleuterschool uit het oog. “Het contact verwaterde toen Johnny als communicatie-adviseur ging werken voor de gemeente Guppyguppyland aan de Lek en samen met een eenhoorn in een twee-onder-een-kapwoning ging wonen. Jammer natuurlijk, maar soms loopt het leven zo.”

Leo kwam Johnny per toeval tegen op zijn denkbeeldige social medium MyWall. Hij hoopt hun vriendschap weer nieuw leven in te kunnen blazen. “Ik ben zit net in de ziektewet, mijn vrouw is vertrokken en mama is dood. Dan is het leuk om weer contact op te nemen met oude vrienden.”

Johnny is volgens Leo de afgelopen halve eeuw geen klap veranderd. “Hij is wat dikker geworden en hij had ineens een houten been, maar daar durfde ik niet naar te vragen. Verder is hij niets veranderd. Nog steeds datzelfde strafbare gevoel voor humor. Morgen gaan we samen lekker puppy’s verbranden in de meisjeskleedkamer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een typisch geval van ‘happy ending’ van MPS; Leo Aspers is ooit op 5 jarige leeftijd bruut gescheiden van zijn alter ego Johnny die hem als mentale fopspeen heeft geholpen zijn primaire socialisatie en de kleuterschool te overleven. Leo heeft meer geluk dan lot- en leeftijdgenoten die als pubers met hun imaginaire jeugdliefde handmatig tot grote hoogten dreven en nu, 50 jaar later, worden geconfronteerd met meisjes van rond de 65.

gravatar

Leuk voor hem. Mijn denkbeeldige vriend is overleden, dus kan hem niet feliciteren met zijn verjaardag. Hij zou vandaag fictief jarig geweest zijn

Reageer