Hart van Nederland / twitter

Hart van Nederland / twitter

Kiezer heeft zeker iets opgestoken van SBS-debat: koppijn

Gisteravond zond SBS een debat uit tussen de lijsttrekkers van de vier grootste partijen in de peilingen. De grote vraag is altijd of de kiezer er iets aan heeft overgehouden, of de kijkers er iets van mee hebben genomen. In dit geval heeft de kiezer zeker iets opgestoken van het debat: koppijn.

“Koppijn, een soort piep in m’n oren, een beetje een vaag gevoel van ongemak, ik heb er zeker wat aan overgehouden”, vertelt Janny (53), die gisteravond heeft gekeken. “Persoonlijk vond ik het erg veel toevoegen dat ze met z’n vieren door elkaar heen gingen praten en Wilfred Genee van een afstandje toekeek. Wat ik verder nog heb meegenomen uit het debat? Vooral toch het statement ‘magiknueveneenumaakikmijnzinevenaohmaarmeneeneenubenikaanhetwooachhoutochop’, denk ik. Ik ben er in ieder geval wel uit, nu.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *