YouTube / Gio

YouTube / Gio

6 lessen over de liefde die we kunnen leren van de breakup van Gio en Jade Anna

De break-up vlog staat nummer 1 trending op YouTube dus we weten het allemaal: Gio en Jade hebben hun breakup aangekondigd. Hartverscheurend om Gio’s stem zo te horen breken en ook zielig voor Jade. Maar de liefde is onsterfelijk en er zijn hier lessen die we kunnen leren, dus let’s goooo.

1. Liefde is je vlog altijd supervrolijk beginnen, hoe verdrietig het nieuws ook is. Het mag dan wel uit zijn, dit betekent niet dat je je volgers teleur hoeft te stellen. Gooedemorgen, jongens en meiden! Het is uit tussen Gio en Jade, maar dat betekent niet dat de kat niet nog steeds schattig is.

2. Liefde is extreem veel samen zijn en hier het beste uithalen. Dat kan bijvoorbeeld door elk moment vast te leggen en hier dan superveel geld mee te verdienen samen. Tip! Neem ook je volgers mee in het proces van jullie breakup en jullie emotions erover.

3. In een goede relatie doe je ook leuke dingen samen. Heb het leuk tot het allerlaatste moment! Zoals bijvoorbeeld vijf dagen voor je break-up video een leuke video uploaden van jullie tweetjes in een super fun waterpark. Jullie, gelukkig, samen van de hoogste glijbaan.

4. Liefde is hopen dat de kijkers hebben genoten van de vlog en bedanken voor het kijken. Dat hebben we! Jullie bedankt Gio en Jade! En veel sterkte natuurlijk.

5. Liefde is ook openstaan voor de comments van de volgers die een parasociale relatie met jullie hebben opgebouwd. Like de top comment van Mandy die zegt ‘Gio. Ik meen dit uit de grond van mijn hart, maar neem een pauze. Nu. Ik zie gewoon de pijn in je ogen en de boosheid die je nu voelt. Neem een paar dagen vrij. Je hoeft niet alles te filmen, wij snappen dat volledig. Neem rust, alsjeblieft.’ Voel die comment. Leef naar die comment.

6. Liefde is soms ook in je eentje je liefdesverdriet willen verwerken. Dat kan doordat je 1.4 miljoen abonnees vraagt vanaf nu ook even jullie privacy te respecteren. Je hoeft niet alles te delen, je kan het ook showen in een vlog van drie kwartier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën

https://www.frontnieuws.com/waarom-landen-instorten-exorbitante-schulden-problemen-in-de-energiesector-corrupte-politieke-systemen-elites-met-waanideeen/

Slavernij onder zwarte Afrikanen bestond al lang voor de trans-Atlantische slavenhandel. De zwarte slaven die aan Europeanen werden verkocht, werden eerst tot slaaf gemaakt door andere zwarten. Toch krijgt zwarte slavernij de schuld van blanken. Deze leugen wordt gebruikt om bij zwarten haat tegen blanken aan te wakkeren en bij blanken die geïndoctrineerd zijn in hun schuldgevoel. Het is duidelijk dat deze leugen elk vooruitzicht op een multicultureel Amerika, het enige Amerika waarin de blanke liberalen geloven, heeft vernietigd.

Reageer
gravatar

Mag de inhoud van De Speld eindelijk ook volwassen en actueel zijn zoals jaren geleden. De inhoud begint steeds op een tienermeisjes- en voetbalmedium* te lijken.

* Namens de voetbalhaatster. Ze begint mijns inziens wel gelijk te krijgen.

Reageer