Shutterstock / Tyler Olson

Shutterstock / Tyler Olson

Aardige bloemist vraagt altijd of Jordi iets goed te maken heeft

‘Vreemdgegaan? Ex zwanger gemaakt?’

Jordi staat voor de kassa, in zijn hand heeft hij een grote bos bloemen die hij aan zijn jarige moeder wil geven. De aardige bloemist achter de kassa kijkt hem aan. “Ja, ik zie het alweer. Deze man heeft iets goed te maken. Wat is het? Vreemdgegaan? Ex zwanger gemaakt?”

“Kat van de buurvrouw overreden? Sekstape gelekt? Jacuzzi van de buren lekgestoken en in de tuin leeg laten lopen?” De bloemist schudt meewarig haar hoofd. “Och, ik zie het al. Jij hebt deze keer wel erg bont gemaakt.” Ze pauzeert even en neemt Jordi nu van top tot teen op. “De kinderspaarrekening van je dochter er doorheen gejast? Tweede familie er jarenlang bij gehad?”

“Arme jij.“ Ze duwt Jordi een extra zakje bloemenvoeding in de hand. “Nou, kop op he. Niks wat een bloemetje niet goed kan maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *