Shutterstock / Production Perig

Shutterstock / Production Perig

Romantisch: Veerle en Rens willen samen een schuld aangaan van 3,5 ton

Romantiek dood? Niet als het aan Veerle en Rens uit Amsterdam ligt. Ze willen samen namelijk een schuld aangaan van 3,5 ton. De keuze van het stel is zojuist bezegeld met een handtekening en een foto in een grauw notariskantoor.

“Dit is de vrouw waarmee ik lasten wil dragen als de lusten al ruim twintig jaar zijn verdwenen”, aldus Rens. Ook Veerle kan haar geluk niet op: “Liefde draait om gevoel, en deze hypotheekschuld gaan we nog voelen tot we zestig zijn”. Meer wensen heeft het stel dan ook niet. Een kinderwens of huisdierwens zijn dan ook onmogelijk gemaakt door het feit dat ze hebben getekend voor een appartement van 27 vierkante meter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *