Iryna Inshyna / Shutterstock

Iryna Inshyna / Shutterstock

Polyamoreuze Kai zit onder de plakken bij zijn 3 vriendinnen

Vrienden van Kai, die sinds begin dit jaar in een polyamoreuze relatie zit, zijn er helemaal klaar mee. Ze klagen dat de 23-jarige Groninger sindsdien “helemaal onder de plakken” zit bij zijn drie vriendinnen.

“We zien hem nauwelijks meer”, stelt zijn goede vriend Furkan. “De ene dag moet hij naar de meubelboulevard, de andere dag heeft hij weer een paar riante bungalows afgehuurd voor een weekendje weg. Volgens mij heeft hij zelf ook nauwelijks nog inspraak over z’n agenda, ze spelen de bazen over hem.”

“Voordat hij vriendinnen had was hij overal bij. Je kon hem iedere avond een berichtje sturen en hij stond binnen tien minuten voor je neus. Nu is een keer per maand een voetbalwedstrijdje kijken al te veel gevraagd. Ik zeg het je, die chicks hebben hem volledig onder de duimen”, is de ervaring van voormalig bestie Ferdi-Jan. “Vroeger kwam hij gewoon in z’n eentje langs, of soms samen met z’n vriendin. Nu staan ze gewoon steevast met z’n vieren voor de deur hier. Je kan hem alleen nog maar onder tien ogen spreken. Ik wil er best wel wat van zeggen tegen hem, maar er is altijd wel een vriendin bij.”

Furkan is inmiddels op het punt gekomen dat hij twijfelt over zijn vriendschap met Kai. “Ik heb zijn vriendinnen maar één keer gezien, maar ik wist meteen al: die gaan we nooit meer zien. Echt hele dominante types. En natuurlijk, als goede vriend gun je zo’n jongen ook gewoon drie leuke vriendinnen, maar als hij zo doorgaat houdt hij nog maar één vriend over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *