Shutterstock / adriaticfoto

Shutterstock / adriaticfoto

Man vindt zijn vriendin het mooist als hij niet doorheeft dat ze dertig lagen make-up op heeft

Gelukzalig kijkt David naar zijn vriendin Kim die naast hem in het café zit. “Wat zie je er prachtig uit, zo au naturel. Puur natuur, zo zie ik je het liefst”, glimlacht hij. Dat Kim de afgelopen uren dertig lagen make-up op heeft gesmeerd voor haar naturel look ziet hij niet.

“Alsof ze zo uit bed komt gerold”, zegt David terwijl hij Kim na kijkt terwijl ze richting de wc’s loopt om haar concealer, bronzer, mascara, blush, eyeliner en wenkbrauwen bij te werken. “Misschien komt ze dat ook wel. Ik doe zelf altijd alleen deo op, ik heb niet eens een kam haha.”

Tevreden leunt David achterover. “Ik dacht wel bij mezelf, wat doet ze de hele tijd in de badkamer? Maar toen bedacht ik me dat ze vast ongesteld is, logisch dat je dan drie uur nodig hebt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *