Bron NOS

Bron NOS

Rutte: ‘Strategie is om het virus in verwarring te brengen met onnavolgbaar beleid’

Het kabinet wil met een nieuw pakket maatregelen het coronavirus volledig in verwarring storten. Tijdens de persconferentie benadrukte premier Rutte: “Met onnavolgbaar beleid gaan we het virus de komende maanden volledig doldraaien tot het tollend in hoekje blijft zitten.”

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zegt dat het kabinet met het nieuwe pakket maatregelen het virus op de hielen zit. “De deltavariant weet straks van gekheid niet meer waar ze het moet zoeken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het doel is om vooral de bevolking in verwarring te brengen zodat we ongekende vrijheidsbeperkende maatregelen en burger volgsystemen kunnen oplijnen. Ik heb daar verder geen herrinering aan, dat moet van de EU.

Reageer
gravatar

Kijk, nu snap ik de maatregelen eindelijk. Het virus is lastig, dan denk ik dat ze het goed doen. Zo weet het virus ook niet meer wat die moet doen! Ben blij met jullie echte nieuws! Moeilijk te vinden tegenwoordig!! 0.o.

Reageer
gravatar

Een getergde minister Grapperhaus heeft in een verklaring laten weten het totaal onacceptabel te vinden, omdat het virus de rechtstaat aantast. “Er is een grens gepasseerd.”

Reageer
gravatar

Ik vraag me echter af wat de inhoud van deze minister is in zijn hoofd of dat dit überhaupt werkelijk gezegd os of werd … want ik krijg het idee dat er nu gedacht wordt dat het virus kan denken…..

Reageer
gravatar

Francis Bacon zei dat wetenschap bestaat uit waarneming en analyse.

Door het eindeloos geouwehoer worden enkel de uitgewisselde of liever de tegengestelde waanideeën verder geanalyseerd in steeds verdergaande illusies zonder waarneming of binding met de realiteit.

Reageer
gravatar

Er zijn geen mannen meer.

De verhouding tussen een sigaret opsteken en allerhande gruwelijke verminkingen in het lichaam (en afbeelding van ziekenhuisbedden), is een sinistere fobie die zich direct voortzet in het coronabeleid dat daaraan is ontleend.

Reageer
gravatar

★★★★★

Dit artikel heeft alles wat een spottend artikel sterk maakt: Kort, hilarisch, actueel, goed taalgebruik (leesbaar vanaf groep acht), begrijpelijk vanaf brugklas VWO en een passende foto.

Rudolf en Jochem, jullie hebben met deze prestatie lof en vijf sterren verdiend. Gefeliciteerd!

Reageer