Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Wie volgt Mark Rutte op als leraar maatschappijleer indien hij naar de NAVO vertrekt? 5 kanshebbers

De kans dat Mark Rutte binnenkort chef van NAVO wordt is steeds groter geworden. Dat roept de vraag op wie hem gaat vervangen als leraar maatschappijleer op de Johan de Wit School in Den Haag. Dit zijn de 5 kanshebbers.

1. Erica Terpstra. Is een poosje uit beeld, maar zou met haar aanstekelijke enthousiasme een comeback gaan maken voor de 4e van het VMBO.

2. Jort Kelder. Volgens bronnen is hij al gepolst door Mark Rutte. Met het stoppen van Op1 heeft hij tijd over om de functie aan te nemen. Hij zou nog niet akkoord zijn met het salaris.

3. Bram van Houten. Momenteel werkzaam als docent maatschappijleer op het Pascal College. Na het behalen van zijn eerstegraads diploma en zijn drie sterke jaren als mentor van B2aB, lijkt hij één van de kanshebbers te zijn om Rutte op te volgen.

4. Patty Brard. Heeft veel levenservaring om in de weegschaal te leggen, wel zijn er vraagtekens over de relevantie van die ervaringen voor het vak.

5. Kenneth Taylor. Kan omgaan met fluitconcerten van grote groepen mensen en weet op onverwachte momenten de lesstof toch binnen te schieten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *