Song_about_summer

5 originele plekken om het uit te maken

Je wilt het uitmaken, maar je wilt niet dat het plichtmatig aanvoelt. Je wilt je partner echt verrassen. Met deze 5 unieke locaties lukt dat sowieso!

1. Bovenin de Eiffeltoren

“Schat ik moet je iets laten zien.” Met dat leugentje lok je je partner naar de bovenste verdieping van de Eiffeltoren. Wat je moet laten zien is niet helemaal duidelijk. Het bovenaanzicht op de Notre Dame? Het verdwijnen van de Seine in de verte? Het is sowieso geen huwelijksaanzoek, want jullie zijn al meer dan tien jaar getrouwd. Hoe je partner reageert op het uitmaken, dat is ongewis. Een ding is wel zeker: de weg naar beneden met de lift wordt memorabel.

2. Een videoboodschap in vol voetbalstadion

De tweede helft tussen FC Den Bosch – Almere City staat op het punt van beginnen. Ineens springt het videoscherm aan. Jij verschijnt. “Schat we zijn nu 3 jaar samen. We hebben de afgelopen tijd alles met elkaar gedeeld. Ik moet je iets vertellen.”

3. In een luchtballon

De luchtballon is de sereenste vorm van vervoer die de mens kent: geluidloos, op het vrolijke gebrul van de gasbrander na. Hangend in deze mand, honderden meters boven de grond, kan jij je voormalige geliefde in alle oprechtheid vertellen dat je het jammer vindt, maar dat je het gewoon niet meer voelt. Daarna kunnen jullie ieder aan een kant van het mandje het landschap bekijken.

4. Op de derde dag van je vakantie in Nepal

Je bent samen op wereldreis en al op de derde dag heb je een verrassing. Jullie zijn diep in de bergen, en behalve een gids is er binnen een straal van 50 kilometer niemand in de buurt. Dit is jouw moment!

5. In de kraamkamer

“Schat, ik zie dat je druk bent, maar ik moet je iets vertellen. Ik heb al lange tijd het idee dat het niet meer helemaal loopt tussen ons. Ach, alsjeblieft niet zo kreunen. Voor mij is het ook niet makkelijk. Liesbeth, toe.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Het bovenaanzicht op de Notre Dame”: dit artikel bleek niet toekomstbestendig. Of net extreem toekomstgericht, dat kan ook.

Reageer
gravatar

Lieve Jop Eikelboom en Jan van Tienen,

Dit artikel is mij toch té emotioneel, terwijl een rationele oplossing bij deze problematiek beter op haar plaats is.
Ik adviseer jullie om advies te vragen aan jullie collegae Jos Maalderink en Matthijs van Rumpt.

Trouwens, waarom staat dit interessante artikel niet in De Pin?

Veel liefs,
Paula Hersenkraker

Bron: https://speld.nl/2019/03/30/laten-we-de-feiten-onder-ogen-zien-ik-heb-gelijk-want-ik-ben-rationeel/

Reageer
gravatar

Ik heb het maar weer eens niet gelezen. De onzin van uitmaken bepaal ik zelf wel.
Lekker dat ik dat zelf een plekje kan en mag geven!
Dat is veel belangrijker.

Lang leve de rest!