YT-RT

Breaking news: ‘Staatsgreep gaande in Turkije’

Parlement en rechterlijke macht opzij geschoven

In Turkije is mogelijk een staatsgreep aan de gang. Volgens nog onbevestigde berichten zijn het parlement en de rechterlijke macht uitgeschakeld en is de macht inmiddels in handen van één man.

De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanboel staan naar verluidt vol met aanhangers van de couppleger.

Later meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Duidelijk nep net als de vorige keer. Toen was het Erdogan die erachter zat. In Turkije is er geen mens die net zoveel macht heeft als Erdogan en dat alles zonder media die in handen is van Erdogan. Dit is gewoon bullshit

Reageer
gravatar

Alleen het deel van Istanbul ten WESTEN van de Bosporus.

Hoewel, beter eerst een gedegen bevolkingsonderzoek naar hun stemgedrag.

gravatar

Plaats nieuws waarvan jullie zeker weten of het waar is echt kansloos dit.
Er zijn mensen die dit zich aantrekken

dit soort sites moeten echt boetes krijgen waar je niet overheen kan kijken beginnen met een ton of 3 per dag dat het gepubliceerd staat.

Reageer
gravatar

Nee, een overtuigde Erdogan-aanhanger die zich voor deze gelegenheid van een Westerse voornaam heeft voorzien. Zijn strafmaat is namelijk geheel in lijn met de instructies vanuit Ankara. Het valt mee dat hij (nog) niet de doodstraf eist, maar dat komt nog wel.

gravatar

Was er in 1933 maar één despoot die succesvol op een wereldoorlog aanstuurde: anno 2017 hebben we er minstens drie: een doorgeslagen vastgoedhandelaar die men president maakte van de VS, een gemuteerde laboratoriumrat die alleenheerser is in Noord Korea en erg gek is op atoombommen op langeafstandsraketten en nu ook nog demagoog die zint op een aantal genocides (of allemaal tegelijk), op Koerden, Yezidi’s, Soefi’s, Shi’ieten en mogelijk zelfs een tweede keer op Armeniërs. Houd uw dochters uit de buurt van shwarma en döner-tenten en leen geen geld uit voor langere perioden: “And repend: the End is Near”

Reageer
gravatar

Outsider,
Wie bedoel je met die ene, Stalin, Franco of Mussolini?

Volgens mij vergeet je in de actualiteit o.a. Vladimir nog.

gravatar

P.S.
Zo te zien een nog hogere opkomst dan bij de inauguratie van DJ Trump. Moge de Donald het maagzuur krijgen bij het bekijken van deze spontaan geregisseerde demonstratie. Galatasarasy speelde thuis?

Reageer
gravatar

Bij berichten over bruggen vol aanhangers, denk ik eerder aan lange files met boedelbakken. Persoonlijk had ik in dit geval eerder de kwalificatie ‘uitzinnige volgelingen’ gebruikt.

Reageer
gravatar

Wat een ellende weer. Moet ik mijn vakantie ook bij die man boeken? Dat levert natuurlijk weer de nodige vertragingen op…..

Reageer