Horoscoop februari 2010

Omdat u het verdient!

Na een periode vol intense rebirthingsessies, een uitzonderlijk elliptische omgang van Saturnus en en een  tumultueus verkiezingsdebat  is het van groot belang de voortekenen in de gaten te houden. Ditmaal zijn de ingewanden van een zieke Okapi, een pak kaarten met jokers, de oneliners van Geert en een bos verlepte valentijnsrozen geraadpleegd. U bent gewaarschuwd.

Aan deze voorspellingen kunnen geen rechten worden ontleend, tenzij ze juist zijn.

Deze horoscoop wordt u aangeboden door Shuvalu’s Witte Voetjes Emporium te Osdorp.

Steenbok: ‘Je bent wat je eet’ is het laatste wat u wilt horen als u voor de vijfde keer deze week uw tanden in een half bevroren frikadel zet.

Waterman: Dat u ziek zult worden staat als een paal boven water. Of het verkoudheid, longkanker of ebola wordt kunnen we helaas nog niet zeggen.

Vissen: U weet niet of het uw aura is, maar alle elektrische apparaten in uw omgeving bezorgen u hevige pijn in uw onderrug.

Maagd: U heeft zich voorgenomen er deze week lekker op uit te gaan. Helaas denkt uw commandant in Uruzgan daar anders over.

Kreeft: Het aanschaffen van een nieuwe Skoda behoort niet tot uw top 5 prioriteiten deze maand, maar wel tot uw top 6.

Weegschaal: U bent deze week betrokken bij een geruchtmakende moordzaak. Helaas als slachtoffer.

Schorpioen: U leest deze maand geen horoscoop, dus wij besparen ons de moeite.

Ram: U lanceert de gemeentelijke campagne “Elinkwijk, op een boomerangworp afstand van Elinkwijk” zonder noemenswaardig succes.

Stier: U gaat als keeper mee naar voren, en kopt in de laatste minuut de gelijkmaker binnen. De euforie zal enigszins getemperd worden door het feit dat uw team drie punten nodig had om degradatie af te wenden.

Mariëtte Hamer: Hou deze week monsterboard goed in de gaten! Een nieuwe carrière ligt in het verschiet, en de vacatures voor beleidsmedewerker liggen niet voor het oprapen.

Boogschutter: Niemand weet waarom de dag weer nacht wordt, niemand weet waarom de zon nog schijnt, niemand weet waarom de kille wind nog waaien zou, maar ik weet dat ik van u hou.

Tweeling: Ook deze maand blijkt uw terugverlangen naar de gulden een behoorlijk zinledige activiteit.

Leeuw: Als u een lot koopt voor een bepaalde loterij, dan wint u die; we zeggen niet welke loterij (anders wordt het leven wel erg voorspelbaar).

Zeekomkommer: Waar u in november 2009 nog niet bestond, was u in december lijfelijk aanwezig. Helaas gooide het besluit geen horoscoop te plaatsen in deze maand roet in het eten, en bent u in februari alweer naar het land der fabelen verwezen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Paulien,

Astro loog zoals gebruikelijk. U moet de horoscopen, die door hem zijn gemaakt, niet geloven. Ze zijn zeker voor vijf procent niet waar. Het is echter heel moeilijk om na te gaan welke vijf procent, omdat zulks pas in de toekomst bekend zal zijn.
U bent dus gewaarschuwd. Loog is zeer gevaarlijk bij inname.

Om het zekere voor het onzekere te nemen zou ik, als ik u was, horoscopen van Loog niet serieus nemen.

p.s. Ik beveel dat ook aan voor de Telegrof en zijn internet- en mediaproducten.

Vriendelijke groeten,

Noom

Reageer
gravatar

Wij zeggen ons abonnement op, want we hebben ons in februari geabonneerd vanwege die professionele horoscoop en die is sindsdien niet meer verschenen.

Reageer
gravatar

Waarom komt nu niemand eens met de Oosterse Dierenriem? Dit is het jaar van de Tijger, van China dus. Ooit papieren tijger, nu aspirant(?) wereldmacht nummer 1. Zittend in het kleinste kamertje, met de rotan rolkalender van de plaatselijke Chinees (Wan Hung Low, ook voor uw feestelijke catering!) op leesafstand, neem ik allerlei goede raad tot mij. De twaalf tekens (zoals Hond, Rat, Paard, Zwijn, Os, Slang, Draak etc) hebben allemaal afzonderlijke pro- of contra-indicaties jegens andere tekens als partners. Ik vermoed dat half Nederland tegen de Oosterse adviezen in is getrouwd. Vandaar die vele echtscheidingen.

Over tijgerbalsem gesproken: ten aanzien van China’s en Obama’s voortgaande ontvriending nog dit advies: dat O. daar niet van wakker ligge. Nederland werd ooit (in de jaren ’70) door China bedreigd als wij méér dan twee onderzeeërs aan Taiwan zouden leveren. De beloofde compenselende expolt-oldels hebben wij nooit gekregen, die gingen naar Flanklijk. Veel beloven, weinig geven, deed de Hollandse gek in vleugde leven. Nu O’Bama luchtafweer raketten aan Taiwan levert, kan China hooguit al zijn U.S. bonds verkopen, maar aan wie? Amerika is daarna failliet -exit Obama- en zal tenslotte via put-opties overgenomen door de Russische triljardair Abrahamovitch die dan zijn Engelse speeltje (voetbalclub Chelsea) in ruil overdoet aan een onbekend wensend te blijven mogul uit de oliewereld, die niet voorkomt in Quote 500. De ingangsdatum zal ongeveer gelijk vallen met de feestelijke opening van Eurabia.

Reageer
gravatar

@Haes: Alle eer aan Mono9, ik ben slechts de letterzetter

Reageer
gravatar

@Overlord Melle. Het is inderdaad gelukt. Ik kan nu weer helder zien en ik weet nu eindelijk ook wat PB Johanssen heeft gezegd op 5.

Reageer
gravatar

Die bug hebben we er nu ook uitgehaald, Foxie!

Reageer
gravatar

@Haes goed om te weten, we gaan het doorgeven aan de overlord. En je hoeft je niet te schamen: volgens onze stats gebruikte vorig jaar nog ruim 7% Netscape Navigator…

Reageer
gravatar

Wijlen mijn grootmoeder vond al dat haas vooral met veel rode wijn(bij voorkeur een stevige Bourgogne) gemarineerd moest worden. Wellicht is Haes reeds voor de bereiding aan de Grand Cru begonnen. Met het gevolg dat letters en balken hem voor de ogen dansen.

Reageer
gravatar

Ik schaam me haast het te bekennen, maar ik gebruik op dit moment de meest voorkomende, namelijk InternetExplorer in een van de recentere versies, geloof ik, ik houd dat niet zo bij. Ik zeg er wel meteen bij: thuis in Safari heb ik er geen last van.

Wat ik zie is dat de aftiteling van De Speld, dus de credits die onderaan de pagina horen, dwars over de pagina heen komt, daarbij alles wegvagend wat er wel hoort te staan. Op deze pagina is dat dus dwars over reactie 5 heen. Op andere pagina’s gebeurt het op andere plekken.

Reageer
gravatar

@ Haes welke browser gebruik je? En wat zie je voor vreemds?

Reageer
gravatar

Ik ben in weerwil van mijn naam toch een kreeft en ik geloof er ook niet in, maar deze voorspelling komt toch griezelig dicht bij de werkelijkheid. Spooky.

Kan overigens iemand iets doen aan de hinderlijke balk die – in dit geval – reactie 5 onleesbaar maakt? Sinds de nieuwe layout zijn er wel meer onvolkomenheden, maar deze vind ik wel de hinderlijkste.

Reageer
gravatar

Eigenlijk geloof ik niet in horoscopen, maar als weegschaal word ik nu toch een beetje nerveus. Kunnen we misschien een deal maken en afspreken dat de horoscoop niet van toepassing is op personen die er toch niet in geloven? Dat is toch niet paradoxaal, hoop ik?

Reageer
gravatar

@PB dat doet me denken aan een tautologie die altijd waar is. Ook zo’n raar fenomeen.

Reageer
gravatar

Tja, die merkwaardige paradoxen, ze zijn bijna zo verontrustend als de zelfverwijzende pleonasmen..

Reageer