Shutterstock / Billion Photos

Shutterstock / Billion Photos

Efficiënt: dit is de horoscoop voor alle sterrenbeelden

Waar je je bij de meeste horoscopen eerst door allerlei andere irrelevante sterrenbeelden heen moet worstelen voordat je eindelijk ontdekt wat de toekomst je zal brengen, heeft De Speld nu een efficiënte horoscoop ontwikkeld. Deze horoscoop is voor elk sterrenbeeld van toepassing en is gegarandeerd een jaar lang actueel.

Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen:
Je koopkracht daalt. Je zal je daarnaast redelijk wat zorgen maken over het klimaat, net als de mensen om je heen. Pas trouwens op met stoken, want de komende tijd zal je energierekening vermoedelijk hoger worden. Je zal bovendien moeite hebben om een huis te vinden, zoals dat voorheen ook het geval was – en in de toekomst ook zo zal zijn. Niets nieuws onder de zon dus. Uiteraard ga je ook meermaals lezen over de asielcrisis en daar zal je zeer vermoedelijk ook wel een mening over hebben. Af en toe zal je in je schulp en soms uit je schulp kruipen. Er zal voor jou – net als voor veel anderen – in december een einde komen aan 2022, waarna 2023 alweer voor de deur staat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veel te specifiek voor een horoscoop! Die beperken zich immers tot tijdloze clichés. Met wat roulerende variaties, ook ongeacht het sterrenbeeld.

Reageer
gravatar

Een algemeen alternatief: Vandaag weer een dag (week, frequentie van de horoscoop) ouder. Meest lijkt minder, totdat je niet meer ouder wordt…

Reageer