PRO SHOTS / Erwin Spek

PRO SHOTS / Erwin Spek

PSV laat Karim Rekik invliegen voor huldiging

PSV is gister in eigen stadion voor de 25e keer landskampioen van Nederland geworden. Om dit goed te vieren heeft de club iets moois bedacht voor de eigen fans: ze laten speciaal voor de huldiging Karim Rekik invliegen.

“Bijna 10 jaar geleden stond ik ook al op het stadhuisplein”, vertelt Rekik, die nu voor Al-Jazira speelt. “Dat ik dan speciaal voor de 25e titel mag invliegen om daar opnieuw bij te zijn is heel speciaal. Ik ga iedereen weer gek maken.”

Karim Rekik is onderweg naar Nederland al flink aan het oefenen in het vliegtuig: “KARIM REKIK. KARIM REKIKI, REKIKI, KIIIIIIEEEE.”

Jeffrey Bruma is er deze keer helaas niet bij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *