play-btn-small play-btn-large

Voetballer blijft in de kast

Voetballer Diego Fernandez van FC Dordrecht is te gast bij Nederland Gezellig om na te laten een belangrijke onthulling te doen. Hij vertelt Elise en Bob waarom niemand mag weten waarom hij op mannen valt.

play-btn-small play-btn-large

Waarom eten we wel dieren, maar niet cavia Dibbes?

Vandaag een debat over de vraag: waarom eten we wel dieren, maar niet cavia Dibbes? Te gast zijn hoogleraar Voedsel en Ethiek Sjoerd Hogendoorn en Merel (10), het baasje van Dibbes. Is Dibbes meer waard dan miljoenen koeien en kippen omdat ‘ie lief is?

play-btn-small play-btn-large

Binnenkort: een nieuw overbodig programma

Sebastiaan Labrie komt praten over zijn nieuwe overbodige programma ‘Sebastiaan op TV!’, een tv-programma waarin hij op tv is. Hoe voorkomt hij dat het relevant wordt? En wanneer wordt het programma weer van de zender gehaald?

play-btn-small play-btn-large

Hoe pimp je je kerstboom als een boss?

Hoe zorg je dat je kerstboom indruk maakt als een denneboss met sicke swag? Moet je so-wie-so een boom mét of zonder kluit hebben? Te gast zijn wrappers Rikkie Sos en P*ssy Dawg. Bob weet zelf. Je moeder!

play-btn-small play-btn-large

Nu ook thee voor mannen: mannenthee

Vrouwen drinken het maar mannen niet: thee. Marie van Tea4Men gaat daar verandering in brengen. Met smaken als Terror Rooibos, Angry Venkel en Zoethout Inferno gaat zij de markt veroveren.