Pijnlijk: Georgina Verbaan probeert steeds over haar seksleven te praten

Nederland Gezellig! is terug

Georgina Verbaan raakt geïrriteerd als ze niet openlijk over haar seksleven mag praten. Bob en Elise gaan tot het uiterste om de details over haar laatste boek, nieuwe film en haar werk voor de Leprastichting boven tafel te krijgen.

Komende maanden elke dinsdag bij De Speld: Nederland Gezellig! Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik besef ineens dat ze ooit bij kopspijkers over haar seksleven zat te praten. Met een ananas, dat dat pijnlijk was. Veel van jullie zullen dit niet weten, maar kopspijkers was een humoristisch programma uit de vorige eeuw. Zo oud is ze dus al.

Reageer
gravatar

Met Georgina Verbaan kan ik mij identificeren. Hier op De Speld mag ik ook nooit over mijn seksleven praten.

Op het forum van De Speld krijg ik altijd negatieve commentaar van mannen die al jaren beddendood zijn.

Corrie.

Reageer
gravatar

Je moet een rechtsbijstandsverzekering bij Interpolis nemen. Die lui zijn glashelder. Je kunt dan al die verzuurde forumleden die jouw je pleziertjes misgunnen aanpakken door een rechtszaak tegen ze aan te gaan.

gravatar

Lieve Corrie,

JE bent wel levend, zeer aanwezig zelfs, ook in bed, althans in de duinen, maar je hebt helemaal gelijk met het woord ‘beddendood’. Dat is werkelijk niets bij jou. Dan is het kapsel van de bij DENK vertrokken dame nog aantrekkelijker en levendiger!

Mr. Wiemersma

gravatar

Ja, leuk en aardig die Georgina maar waar ik me meer druk om maak is de ingekorte leader. Dat blijft hopelijk bij een eenmalige vergissing?

Reageer
gravatar

man, waarom wil je dat weten over Georgina Verbaan? Als ‘Georgina Verbaan’ vervangen werd door ‘Emile Roemers’ had ik het boek direct gekocht!

Reageer