Ondernemer Beau (21) werd miljonair met één briljant idee: zijn vaders geld

Hoe kun jij ook miljonair worden? Beau legt het uit

De jonge ondernemer Beau le Coq d’Armandville werd met zijn start-up My Dad’s Money BV al voor zijn 20e miljonair. Hij is cordon bleu bezig met zijn unieke concept: het binnenhalen van zijn vaders geld. Hoe kun jij ook miljonair worden? Beau legt het uit. La vache qui rit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is er interessant aan iemand die geld erft, en vervolgens doet wat ie er mee wilt doen .
Nou paarden , zo verkeerd is dat niet , lieve dieren , denk ik.

Reageer
gravatar

Tja, bij de stukjes tekst van De Speld is 80% van de grap al verklapt in de kop, en hoef je eigenlijk niet verder te lezen. Dit soort filmpjes maakt dat nog wat pijnlijker duidelijk. Goedbedoeld natuurlijk, maar ontstijgt het niveau van een bonte avond niet echt.

Reageer
gravatar

Ja Beau zus en Bozo, alles goed en wel. Maar heeft niemand de blozende knieën van die meid gezien? Ze is net plastisch aan het uitleggen wat de ideale lengte van een succesvolle 21-jarige miljonair moet zijn. Haar duo-presentator Bob (bekend van Be Bop) kijkt hier zeer zelfverzekerd, maar Beau beseft ineens dat hij jammerlijk tekort schiet. Stoeltjes, tafel, kunstfruit en laminaat zijn van Ikea en de implantaten van PIP..

Reageer
gravatar

Ik ben benieuwd of de grootvader van Beau ook al miljonair was die zijn zoon (dus de vader van Beau) ook al op zijn 20e in de miljoenen marineerde en paneerde. Die -op zijn beurt- Beau al vroeg onafhankelijk maakte zoals Beau zijn zoon al vroeg onafhankelijk zal maken. Het oppotten van ‘Geld’ is toch vaak een familiaal talent dat van generatie op generatie accumuleert en zorgenvrij leidt tot een arbeidsloos inkomen: geld máákt geld, vooral voor VVD’ers.

Reageer
gravatar

Was zelf ook ondernemer (en nog steeds) met 20jr, nu de leeftijd van 66jr, met twee benen op de grond blijven staan is het grootste succes. Kan deze jongeman ook gewoon Nederlands praten zonder Frans (arrogant) accent te praten. Mijn moeder zei vroeger altijd het jankt gemakkelijk met geld (van vader), maar maakt niet altijd gelukkig.

gravatar

Omdat hij van plan is te leven als god in Frankrijk, komt zijn lichtelijk Franse accent hem goed van pas, zij dat dit nu met de Franse slag is; het behoeft nog enige verbetering. Mais bien.

gravatar

het boek “Met een Honkbalknuppel de Wereld Rond” ken ik wel. Is zelfs een computerspel van gemaakt. Heette iets als Grand Theft Oma of zo….

gravatar

nee, je zit in de war met Scrooge McDuck die de bijnaam heeft “Dagobert Duck”. Maar Dagobert Duck daarentegen….