Eerbetoon aan bevlogen internetdebiel

‘Als je nu je bek niet houdt, geef ik allebei je dochters syfilis'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

So de ju , Had die klapmonschool niet ff van te voren kunnen zegge dat ie lag te kreperen?. Dan had ik em wel ff het hoekkie om kunnen brengen.

Reageer
gravatar

Even off topic: ik moet toch nog even kwijt dat die facelift van Rolf Wouters echt super geslaagd is. Goed werk! Natuurlijk ook top dat ie alsnog goed is terecht gekomen na al die jaren. Rolf: je bent een kanjer!

Reageer
gravatar

Reageren is een roeping en en een vak. Een vak dat vaak onder tijdsdruk moet worden uitgeoefend. Altijd de baas die over je schouder op je scherm kijkt en vraagt naar de BTW aangifte of je vrouw onderaan de trap die roept dat de vaatwasser nu moet komen inruimen. En je moet overal verstand van hebben om altijd en overal gefundeerd je mening te geven. .Stel je voor dat je schrijft dat je weet waar die-en-die woont en hij reageert terug met waar dan? Dat Ed rust moge vinden.

Reageer