Wetenschapper kletst wat af over parallel universumpje maar wat hebben we eraan?

'Grondvesten: wat zijn het en kunnen wij het ook?'

De ontdekking van een parallel universum van wetenschapper Herman Goosens deed de wetenschappelijke wereld op zijn grondvesten schudden. Maar wat zijn grondvesten eigenlijk en kunnen wij het ook?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus de Speld adverteert via Google op zijn eigen site, voor een item wat je meteen ziet als je de site opent.
Ik neem aan dat er een goede reden voor is, maar ik kan er geen verzinnen.

Reageer
gravatar

Het universum schijnt een hologram te zijn waarvan wij alles op tweedimensionaal vlak interpreteren.
In het Westland is er ook al geen grassprietje meer over dat geen privébezit is, al dan niet met hek eromheen. De zon is er ook privé, zonuren. Zonlicht is geld.
Mijn plannen om vrede te brengen op het eiland Schouwen-Duiveland vorderen maar langzaam. Gisteren werd ik op weg naar Bru op de Langeweg tegengehouden door bewoner 12 die zijn auto dwars over de weg parkeerde om me het onderricht te geven hoe het zit. 12 is een mystiek getal. Toen ik hem vertelde over de vele privéverboden hier ingesteld, concludeerde hij waarom ik dan niet vertrek. Slim. Yvonne van het Rapenburgerplein zei dat toen ook al. De helft van Amsterdam was al niet toegankelijk door de tolerantie. Dus ik moet dan emigreren. Corruptie vond hij een zwaar woord, hij was net bij de politie geweest zei hij. Die indruk geeft hij trouwens altijd als hij langskomt. Ook mensen met twee ogen kijken hier enkel van achter een klein kiertje van 1 oog, hij had het over ‘sociale’ controle. Maar is vriendjespolitiek met politie dan niet het begin van corruptie?
Ik stond daar langs de kant van de weg weleens even naar het land te kijken bij een braak stuk land waar het een beetje windluw is als ik op de fiets ben, maar waar blijkbaar reeën tussen de bomen aan het rusten waren. Vreemd, want meestal gaat het politieke engagement op het eiland niet samen met liefde voor de natuur.
Net nu de protesten tegen Trump aanzwellen tegen zijn ‘travel’-ban voor moslims. Dat loopt voor een inlander op dagelijks vlak vaak parallel aan het advies op te rotten.
De elektrische zaag van de buren staat ook weer aan.
O nee, het is de betonboor.

Reageer
gravatar

Bij mijn weten is dit de langste Openbaring van de Maitreya. Het weergegevene doet mij inhoudelijk sterk denken aan de Tractatus van Ludwig Wittgenstein, alleen begrijpelijk voor Ingewijden.

gravatar

Ingewijden? Is er een rite?

Ik heb iets meer moeite om Wittgenstein te begrijpen. Vooral omdat hij sterk de indruk wekt dat er iets te begrijpen is, maar hij dat juist ten stelligste ontkent…
Maitreya laat ons vrij.

gravatar

Wil u óók meer weten te komen van uw dier baren in de para-llelle universum?

Bel onze deskundig mediums!

Astro TV
0909-0929
(€0,90/minuut)

Reageer