Sporende jongeren: hoe krijgen we ze van het rechte pad?

Ze maken huiswerk, gaan op tijd naar bed, en houden zich aan allerlei afspraken: sporende jongeren. Het is een groeiend probleem. Sporende jongeren hebben alleen seks in ruil voor liefde en ze hebben geen greintje respect voor crimineel gedrag. Hoe krijgen we onze jeugd weer uit het gareel?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb ik daar als babyboomer zo voor gevochten met vrije sex tijdens love-ins en in de communes? Of hash roken op een oud Perzisch kleedje van mijn oma? Alles voor niks geweest. ………

Reageer
gravatar

het is allemaal de schuld van mobieltjes. Jongeren zijn tegenwoordig mobiel-zombies geworden! Het is nu nog wachten op een zombie-uitbraak!

Reageer
gravatar

Toen die poortjes er nog niet waren had je tenminste nog flink wat ontspoorde sporende jongeren. Nu moet je je staplaats inderdaad delen met van die sporende sporende jongeren.
Nee, voor een beetje ontsporen moet je tegenwoordig niet meer op het spoor zijn.

Reageer
gravatar

Ze doen tegenwoordig ook zo overdreven vriendelijk en belangstellend. Vroeger kon je doodvallen, maar nu komen ze met vijf of zes man om je heen staan om te informeren of je een probleem hebt.
Slijmballen. Het is het beste om er geen aandacht aan te schenken en gewoon door te lopen.

Reageer
gravatar

De laatste keer dat ik op straat geweldadig beroofd werd, vroegen de overvallertjes me zelfs eerst of er plekken waren waar ik vanwege ziekte niet geschopt of gestompt mocht worden. Ook bewaarden zij mijn bril in een etuitje alvorens aan hun ambachtelijkheden te beginnen.

Toen ik weer bijkwam lag mijn bloederige hoofd op een opblaaskussentje dat ik gratis mocht houden en had ik ook een gevuld brillenkokertje in mijn gebroken hand.

Allemaal echt heel netjes! Zo zag je dat vroeger niet.

gravatar

Dit was een momentopname.

Zien en niet zien ligt aan jezelf Diedrik.

Daar kan Corrie nog een puntje aanzuigen.

Zelfbevrediging!

Benny

gravatar

Ons Benny…… wel, Benny is Benny 🙁
Sporen zal ik hem nooit zien doen toch denk ik weleens stel of wat als hij zonder tegenspraak zijn medicatie zou blijven slikken..??

Het blijft toch je kind.