Shutterstock/Just Life

Shutterstock/Just Life

Moeder doet alsof ze blij is met moederdagcadeau dat ze heel precies voor zichzelf heeft uitgekozen

Moeder Rieneke doet alsof ze ontzettend blij is met het moederdagcadeau dat ze heel precies voor zichzelf uitkoos. “O, wat geweldig, het nieuwste boek in De Zeven Zussen-serie ‘Atlas, het verhaal van Pa Salt’, precies wat ik wilde hebben!“, zegt Rieneke met enorm enthousiasme tegen haar zoontje Ronald. “En dat precies in de Nederlandse vertaling, de eerste editie, met het blauw-gele inpakpapier waar ik niet op had dúrven hopen”, zegt Rieneke, die wel degelijk hoopte op precies dit cadeau, of ja, hopen? Ze verwachtte eigenlijk niet anders, omdat ze eerder deze week extreem precieze instructies gaf aan zowel haar zoontje Ronald als haar man Hans om voor haar exact dit moederdagcadeau aan te schaffen. “Ik ben blij verrast!“, zegt ze.

Nog opzoek naar een moederdagcadeau? In het boekenassortiment van Primera is genoeg keus. Bij je Primera winkel in de buurt worden je cadeaus altijd gratis feestelijk voor je ingepakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *