Shutterstock: Evgeny Atamanenko / Studio Speld: Lisanne Vegt

Shutterstock: Evgeny Atamanenko / Studio Speld: Lisanne Vegt

Moeder leest haar kind voor het slapengaan nog even haar Insta-tijdlijn voor

Sinds het dochtertje van de 35-jarige Noah uit Alkmaar 4 jaar oud is, is het traditie om elke avond voor het slapengaan haar Insta-tijdlijn voor te lezen. “Het helpt haar ontspannen”, zegt moeder Noah.

“Oke lieverd, ik begin zoals altijd bovenaan. Daarin zie je buurvrouw Melissa halfnaakt op een foto met de caption ‘take me back to Bali’. Hmm, wel maar 438 likes zie ik, haha, maar ja, we gaan verder!” leest Noah voor op het bed van haar dochtertje terwijl ze rustig naar beneden scrollt. “En kijk, weer een prachtige foto van Joy. Net zoals gisteravond, hé lief? Dit keer het bovenaanzicht van een kaars in een restaurant. Oh wacht, het is een carrousel! Ha, leuk, de 2e foto is een schaduw van de stoel en tafel in hetzelfde restaurant. Hé, wat leuk dit, zo creatief!”

Na het beschrijven van 4 reels, 26 feedposts en 2 gesponsorde posts is het dochtertje van Noah eindelijk in slaap gevallen. Beide zijn benieuwd naar wat de timeline morgen allemaal te bieden heeft.

Je telefoon brengt veel voordelen, maar kent ook nadelen. Zinloos scrollen bijvoorbeeld. Daarom brengt Odido een boek uit voor kinderen voor groep 6 t/m 8 om lezen te bevorderen en te stimuleren je telefoon af en toe weg te leggen. Geschreven door Marjon Hoffman, gesteund door de CPNB.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *