wernimages / Shutterstock

wernimages / Shutterstock

Optimistische en dyslectische vrouw pulkt de dag

Levensgenieter Belinda Kuijer (43) deelt op haar Facebook dagelijks inspirerende motto’s. Zo weet ze haar schare Facebookvrienden een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden. Helaas komt de boodschap bij haar vrienden soms niet helemaal goed over. Belinda heeft namelijk dyslexie.

Maandagavond postte Belinda ‘Pulk de dag!’, gecombineerd met een plaatje van een zonsondergang. Haar vrienden vonden het wel inspirerend: “Het zet niet zoveel druk op je. Normaal vindt iedereen dat je de hele dag moet plukken. Belinda laat juist zien dat je soms ook maar een klein beetje van de dag af kan pulken en dat dat ook genoeg is.”

Over de betekenis van haar andere posts moesten haar vrienden nog even nadenken: “Wat ze bedoelde met ‘don’t harry be woppy’ snapte ik nog niet helemaal. Was het een kritiek op Prince Harry? Op Wopke Hoekstra? Soms houd ik haar gewoon niet meer bij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aha, ik ken deze vrouw van 43. Ze heeft in het vorige artikel op ritme van een liedje (song – red.) van de Beegees een man van 67 vermoord.

Ik laat Belinda Kuijer subiet arresteren door zes zwaarbewapende collega’s in zware kogelwerende vesten en met zware penis- of vaginabeschermers (binnen ons corps bekend als “zware.jongens en meisjes”).

Reageer
gravatar

Ik moest even goed kijken wat er vreemd aan was. Voordeel als je dyslexie hebt. In mijn hoofd komt pulkt hetzelfde binnen als plukt. En de wereld is vol mensen die het niet snappen, om aan te geven dat jij een fout maakt. Ik vertelde onze zoon altijd, wij hebben het anders afgesproken om te schrijven.

Reageer