Studio Speld

Studio Speld

Max (28) verandert Facebook-achternaam in ‘Zoekt 4e padelspeler in Amsterdam’

De 28-jarige Max uit Amsterdam is het zat om wekelijks op zoek te moeten naar de 4e padelspeler wanneer er wéér iemand afzegt uit zijn ‘vaste’ padelclubje. Hij heeft daarom iets slims bedacht: zijn Facebook-achternaam veranderen in ‘Zoekt 4e padelspeler in Amsterdam’.

“Ik en de anderen zijn elke week uren op zoek naar een vierde speler. Raar toch? Want het lijkt alsof 95% van de Amsterdammers padel speelt altijd. Ik vraag het eerst in de appgroep met onze vrienden, dan in die met collega’s, dan in die met familie en uiteindelijk als weer niemand ga ik het zelfs proberen in appgroepjes van oude projectgroepen van school vroeger”, legt Max uit.  “Met mijn nieuwe Facebooknaam hoop ik op meer bereik en als het meezit dat mensen zelfs op mij afstappen voor een potje mee te meppen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *