PanuShot / Shutterstock

PanuShot / Shutterstock

Vrouw reanimeert per ongeluk op baslijntje in plaats van drumritme Stayin’ Alive: 1 dode

In Wageningen is een man overleden nadat hij tevergeefs gereanimeerd werd door een toevallige passant. Omstanders vertellen dat de vrouw “in principe op de juiste manier” reanimeerde, maar alleen de fout maakte het baslijntje in plaats van het drumritme van Stayin’ Alive aan te houden. De man werd 67 jaar oud.

“Stayin’ Alive van de Bee Gees is een perfect reanimatielied. Het nummer heeft 103 beats per minute, dat is prima voor tijdens het reanimeren. Tenminste, dat heb ik geleerd tijdens m’n BHV-cursus”, zegt de vrouw, die liever anoniem wil blijven. “Ik twijfelde op het moment zelf alleen of ik het drumritme of het baslijntje aan moest houden. Ik heb op het Conservatorium gezeten en speel zelf ook bas, op de drumbeat let ik meestal wat minder. Ik besloot het erop te gokken en de baslijn van Maurice Gibb aan te houden. Dom, achteraf.”

De man liet het leven op funky wijze.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De man (67) liet het leven op funky (bange of laffe – red.) wijze?
Ik snap best dat de man, na 103 keer per minuut door een sadiste op de borst te zijn geramd, bang (funky – red.) is om dood te gaan.
Maar om Maurice Gibb daar achteraf de schuld van te geven vind ik zeer laf (very funky – red.)

Reageer