Cliniclowns gaan zorgpersoneel opvrolijken

Cliniclowns gaan zorgpersoneel opvrolijken

Cliniclowns gaan zorgpersoneel opvrolijken

Veel mensen die in de zorg werken hebben het niet naar hun zin. Dat blijkt uit de uitstroomcijfers binnen de sector. Verschillende zorginstanties hebben daarom iets bedacht om hun personeel op te vrolijken: cliniclowns.

“De clowns vouwen ballondieren, vol met briefgeld, en maken stevige grapjes over de baas”, zegt een woordvoerder van het cliniclownbedrijf. “We hopen daarmee dat mensen de pittige werkdruk even vergeten en er wat luchtigheid ontstaat. En dat ze weer even zichzelf kunnen zijn.”

De clowns gaan na hun bezoekje aan zorgpersoneel ook langs bij leraren in het onderwijs.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *