NOS

NOS

Willem Engel gaat langzaamaan afruien

Voormalig Viruswaarheid-voorman Willem Engel gaat langzaamaan afruien. Dat laat hij weten via zijn social media-kanalen. “Het is zover”, zegt hij. “De komende tijd zal ik langzaamaan afruien: niet langer ga ik bij berichten van overleden kinderen vragen of het door de vaccinatie kwam, dat doe ik alleen nog bij volwassenen, en in minder hoge frequentie dan voorheen.”

Ook op andere fronten wordt het stilletjesaan minder, geeft Engel aan. “Ik zal niet meer op de tweets van Marc van Ranst of Marion Koopmans reageren – ik zal ze alleen geringschattend in de groepschat gooien. Ik zal verkondigen dat de overheid, als je er goed over nadenkt, sommige dingen in principe best goed doet. En mochten er dingen gebeuren die je kunt zien als een samenzwering, zal ik voortaan proberen die aan ‘toeval’ toe te schrijven, gewoon, als vingeroefening.”

Of zijn partner Dorien Rose Duiker ook gaat afruien is nog niet helemaal bekend, maar Engel laat wel vast weten dat hij haar vaker zal aansporen te zwijgen. “Als u nog vragen heeft: ik ben te vinden in Spanje. Bedankt voor de donaties.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *