Wikimedia Commons

Het zijn afschuwelijke beelden, maar wij hebben ervoor gekozen om ze toch te laten zien

We geven meteen toe: het zijn ronduit afschuwelijke beelden. Toch hebben wij ervoor gekozen ze te laten zien. Helaas (helaas!) is de nieuwswaarde te groot om te doen alsof er niets is gebeurd. We hebben er alle begrip voor als mensen er aanstoot aan nemen dat wij deze verschrikking in beeld brengen, maar denken hiermee de juiste journalistieke keuze te hebben gemaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ruggengraat? Dat stinkding op zijn hoofd? En een mening? Een zweetvoet van een okapi heeft betere argumenten.

gravatar

Blijf geloven in jouw geloof dat ik, geboren Achterhoeker uit Belgie kom. Ik wens je daar veel succes mee.

gravatar

Ik heb voor de zekerheid even met rooksignalen* gecommuniceerd met de Heere. Hij .seinde terug dat Willem geen echte engel is.

* De Heere accepteert geen communicatiemiddelen die hij niet zelf heeft geschapen en dus niet in de bijbel staan.

gravatar

Ik stop met reageren op deze valse aantijgingen. Ik snap niet waarom ik de indruk wek dat ik Belg ben, maar ben er nu klaar mee. Succes.