Midjourney

Midjourney

Dirk troost zichzelf door de hele dag meningen te lezen die bevestigen dat de penalty onterecht was

Het laatste fluitsignaal stortte Dirk Kortstra (36) in diepe rouw. Zijn Oranje verliest in de laatste minuten. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Vraagt hij zich af. Maar vooral: dit was in de verste verte geen penalty. Om zich te troosten, scrollt Dirk nu de hele dag door sociale media-posts die nog een keer bevestigen dat het echt geen penalty was. Er is ons onrecht aangedaan.

“Hier nog een post over Zwayer, die klotescheids, en dat hij waarschijnlijk corrupt is. Alleen maar omdat wij een klein landje zijn zeker!,” foetert Dirk. “En hier, zelfs de Engelse commentatoren zeggen het! Oud-scheidsrechters ook! Koeman heeft volledig gelijk dat de VAR de sport verpest.”

“Het doet pijn,” zegt Dirk, “maar ik ben toch blij dat ik dit gevoel van machteloosheid kan omzetten in iets productiefs.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *