Mo Photography Berlin / Dutchmen Photography / shutterstock

Mo Photography Berlin / Dutchmen Photography / shutterstock

Pownews-verslaggever vraagt jonge oranjefans of ze hun ballen willen laten zien voor een meet & greet met Virgil

Een paar dagen nadat Omroep PowNed de omstreden video heeft verwijderd waarop aan een aantal enthousiaste Swifties wordt gevraagd om bepaalde handelingen te voltooien gaat het opnieuw mis. Een jonge reporter van de omroep vroeg vanmiddag aan een aantal jonge gasten in Dortmund of ze hun ballen wilden laten zien voor een meet & greet met de aanvoerder van het Nederlands Elftal.

“Hebben jullie er zin in?” roept de presentator tegen een groep hossende jongens die volledig in het oranje gekleed zijn. “Heeuuuj Pownews!!” roepen ze terug. Vervolgens vindt het incident plaats waarin de jongens spontaan hun broek naar beneden trekken. Op X wemelt het direct van de reacties als ‘Wat een k*tactie’ en ‘Wat vreselijk, waar kan ik die video zien?’

Omroepbaas Dominique Weesie betreurt het incident. “Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren, maar als je als omroep op het randje balanceert, val je daar ook wel eens overheen. En soms twee keer.” Op de vraag of deze video niet ook van het internet verwijderd moet worden reageert Weesie gedecideerd: “Het staat iedereen vrij om een klacht in te dienen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *