Willem Engel teleurgesteld dat Jürgen Conings blijkbaar toch vaccin heeft genomen

Willem Engel teleurgesteld dat Jürgen Conings blijkbaar toch vaccin heeft genomen

Willem Engel weet waaraan Jürgen Conings is gestorven. Volgens de voorman van Viruswaarheid heeft de Belgische militair toch het vaccin tegen het coronavirus genomen. Hij is teleurgesteld.

“Zo zie je maar hoe we gehersenspoeld worden”, zegt Engel. “Jürgen had heel authentieke en frisse ideeën over het vermoorden van virologen, maar uiteindelijk is hij toch gevallen voor de leugens over corona. Met fatale gevolgen. Dit moet echt stoppen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Net zoals het uitwisselingsprogramma voor internationale studenten Erasmus centraal kwam te staan in het liberaliseringbeleid van de universiteiten, Amerikaans, zo kwam er een nieuw academisch ziekenhuis Erasmus. Zie corona: dezelfde verwarring. Democratie voor dummy’s.

Reageer
gravatar

Goed en kwaad zijn meer een kwestie van realiteit versus illusie en sensualiteit.
Door multiculturalisme waar de debielen zo mee paraderen en overal open deuren intrappen sta je niet aan de goede kant. En nooit meer aan mijn kant, met de arrogante onderwereld die het is. Ik moet dit zeggen omdat dit voor mij zo is geregeld die voor eenheid pleit. Op seksueel of biologisch vlak of op het niveau van voetbal of de EU is dit juist een tegenstelling hieraan. Ik zal niet zeggen dat die niets voorstelt, het is een kracht ten kwade en re-volutionair enkel in die zin dat het een teruglopende evolutie is.

Reageer
gravatar

Ben fan van de speld, geniet van jullie spitsvondige en hilarische berichten, vaak helemaal mijn humor. Dit dingetje over die gek, die zichzelf gedood heeft vind ik niet echt leuk en gaat in ieder geval een beetje te ver.

Reageer
gravatar

Met klem moet ik namens God zeggen, dat Willem geen echte Engel is.

p.s. Het is weer veilig om dood te gaan. Alle Engelen en Heiligen zijn inmiddels gevaccineerd. Of de hel al zover is, weet ik niet.

Reageer
gravatar

Wat commercialisering en antiracisme betreft, het is een slavenhandel waarbij asielzoekers door andere asielzoekers vaak tegen betaling worden toegelaten. Ze dromen van gratis seks. Daarom is de rosse buurt, de ‘walletjes’ gesloten, waar alleen dikke negerinnen als gehaktrolletjes in de etalage liggen. Het is slavenhandel. Ze hebben het eerst gelegaliseerd, alle andere verhoogde controle is alleen gericht op de immigranten waarvoor de rest moet betalen die dankbaar wordt gemaakt voor hun identiteitskaart en andere passen. Alleen het materialisme blijft op deze manier over en het geld als een weg naar vrijheid. Het is ook de oorzaak van de meeste ziekten, die allemaal met seks te maken hebben, omdat de oorspronkelijke bewoners er geen zin meer in hebben en er geen andere solidariteit bestaat dan homo zijn. Het is heel vaak voorgekomen dat een door een zwarte of Arabier geteisterde Nederlandse vrouw een man zoekt voordat ze geen kinderen meer kan krijgen. Ik heb verschillende aanbiedingen afgewezen, omdat ik alleen koosjer eet, maar soms is er een sul met moraal die de restjes van andermans bord neemt. Kadavereters. Of ze woont samen met haar vader en reist rond om repercussies van haar oude Marokkaanse echtgenoot te vermijden. Alleen al als je het ziet, ben je niet veilig. Dit wordt ondersteund door de Christus, en het is de reden dat ze in hem geïnteresseerd zijn. Ze hebben spataderen tussen hun benen, zoals ik zag toen iemand zich bukte om het slot van haar fiets te halen. Ze was op de vlucht.

gravatar

Inderdaad een beetje naief om te veronderstellen dat een bevolking die in groten getale Lange Frans serieus neemt zou kunnen bevatten wat een satirisch platform zou moeten behelzen.

gravatar

De stank van het lijk bleek een simpel spoor voor de burgemeester.
Kennelijk zelfmoord, een cultuurpatroon.
Van een samenzwering zou geen sprake zijn. Gefeliciteerd aan Marc Van Ranst; de bekende Belgische viroloog was net jarig.
Vaccinatie, immers een cultureel bindmiddel bij uitstek, kan voorlopig doorgaan.
De heer Conings zat net tegen een boom uit te rusten.
Door het grote succes is de zoekactie naar Jürgen Conings opnieuw gestart nu het dreigingsniveau weer is teruggebracht tot normaal.

gravatar

Het moet frustrerend zijn om in Afghanistan te moeten vechten en (misschien juist daardoor) thuis dezelfde debielen in je straat te zien.
Ik ben niet tegen deze oorlogen omdat ze daar zo heilig zijn, maar hierom.