Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Jonas brengt 5 virussen naar oma maar gelukkig geen corona

Jonas is al dagenlang flink ziek: hij heeft barstende hoofdpijn, zijn ledematen voelen aan alsof er een goederentrein overheen is gereden en hij niest en hoest zonder onderbreking. Omdat hij vandaag op bezoek gaat bij zijn oude grootmoedertje heeft hij van tevoren een coronatest gedaan. Jonas heeft geluk: de test is negatief.

“Ik weet niet wat ik heb, maar het is in ieder geval geen corona”, zegt Jonas met de weinige adem die hem nog rest. “Misschien geef ik oma Gerda een ernstige verkoudheid, een zware griep of voor mijn part tuberculose, maar dus geen geen corona. Dat is een hele geruststelling.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vertaling. (Meer betreffende haatzaaien.)

2003

https://www.share-international.org/media/dec2003.htm

Persbericht

Saddam Hoessein?
Een verhaal dat oproept tot onderzoek

In een persbericht dat op 8 april 2003 naar de media wereldwijd werd gestuurd, publiceerden we onze informatie dat Saddam Hussein gewond was geraakt bij het eerste bombardement op Irak op 20 maart 2003 en twee dagen later aan zijn verwondingen stierf.

Dus wie is er nu gevangen genomen door Amerikaanse troepen?

In onze ogen zeker geen Saddam Hoessein maar een voor de hand liggende stand-in, van wie we weten dat er minstens drie zijn: twee neven en een goede vriend met allemaal dezelfde familiekenmerken. We denken dat hij dezelfde man is – een neef – die op 4 april 2003 op de Iraakse televisie te zien was, die een kind oppakte en lachte en naar de menigte zwaaide. Zijn lichaamstaal was totaal anders dan die van Saddam Hoessein. Het uiteinde van zijn neus was veel breder dan dat van Saddam en hij had moedervlekken op zijn slaap en voorhoofd – identiek aan de gevangengenomen persoon. Op dat moment waren commentatoren perfect bereid om de identiteit van de man die op video te zien was in twijfel te trekken. Nu lijkt iedereen voor het gemak elk onderzoek of iedere bedenking te hebben laten vallen.

De Amerikanen beweren dat DNA-monsters van de gevangene verband houden met die van Saddam Hoessein. Hoe weten ze dat? Waarmee vergelijken ze ze? Hoe dan ook, een neef zou natuurlijk enkele genetische kenmerken van Saddam delen. Vanaf het begin van het Irak-conflict geven de bewezen leugens van deze Amerikaanse regering, met name over de massavernietigingswapens, weinig vertrouwen dat hun informatie moet worden geloofd.

We zijn ervan overtuigd dat uiteindelijk de waarheid aan het licht zal komen – dat deze verwarde man die nu gevangen is genomen niet Saddam Hoessein is, maar een dubbelganger die wellicht deel uitmaakte van een complot om het feit van Saddams dood zo lang mogelijk voor het Iraakse volk verborgen te houden.

2011

https://share-international.org/magazine/old_issues/2011/2011-06.htm

Vraag. De moord op Osama bin Laden door een Amerikaanse speciale aanvalsmacht in Pakistan is zojuist aangekondigd. Er wordt gezegd dat hij in het oog is geschoten en gedood (hoewel ongewapend) en dat het lichaam op zee is begraven, dat wil zeggen dat het niet kan worden opgehaald voor inspectie. Kunt u zeggen of dit inderdaad het einde van Bin Laden is?

Antwoord. Ik geloof dat Osama bin Laden niet meer leeft, maar dit rapport van de Amerikaanse regering komt niet overeen met mijn informatie, namelijk dat Osama bin Laden vredig stierf, na een lange strijd tegen ziekte, in 2006. Voordat hij stierf, wenste hij om zijn roep om ‘gerechtigheid’ (zoals hij de term begreep) te handhaven en zorgde ervoor dat een van zijn vele jongere broers de mythe van zijn aanwezigheid in stand hield.

Reageer
gravatar

dr. Marina, ze heeft wel gelijk dat de overgrote meerderheid van Nederland klotelui zijn. En debielen.
Misschien kan ze eens bij de VARA komen slijmen.
Tweets, zelfs Derk Sauer zit ertussen. Enz.
Derksauer
@derksauer
Founder The Moscow Times.
Russia
Lid sinds oktober 2010
470 Volgend
96,7K Volgers
Tweets van Derksauer
@derksauer

22 u
Van de trap gevallen.
Citeer Tweet
Visegrád 24
@visegrad24

18 dec.
The Russian oligarch and former owner of one of Russia’s biggest developer groups (Don-Stroi ), Dmitriy Zelenov, has died in France after falling down a flight of stairs.
Ook:
In mijn toespraak over het slavernijverleden heb ik net namens de regering excuses aangeboden voor het handelen van de Nederlandse Staat. Lees hier mijn volledige toespraak terug
Kleffe hap.

Het is payback time.

https://www.frontnieuws.com/boontje-komt-om-zijn-loontje-of-spuug-niet-in-de-put/

Reageer
gravatar

Rotter dam, Erasmus (= ziekenhuis).
Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien. #VanHaga haalt zijn waarheid over #covid19nl bij deze dubieuze site.
Dr. Marina
Complimenten van de debiel. Nieuw kapsel (binnenin zit er niks).
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
And again we see
@Kornilov1968
who “helped” pro- Russian Dutch politician
@thierrybaudet
with disseminating Kremlin propaganda during the #oekrainereferendum in the Netherlands #fvd

gravatar

Toch goed om hierop opmerkzaam gemaakt te worden. Ik heb Ebola en zat gisteravond op de tribune bij Argentinië – Marokko. Nu denk ik: misschien toch goed als anderen het weten van mijn Ebola. Denk dat ik het bij een Qatarese steward ga melden.

Reageer