NOS

NOS

Veerman: ‘Het voelt een beetje alsof er met mijn darmpjes gespeeld wordt’

Joey Veerman is erg teleurgesteld dat hij niet bij de selectie van het Nederlands Elftal zit voor de wedstrijd tegen Frankrijk. “Het voelt een beetje alsof er, grof gezegd, met mijn darmpjes gespeeld wordt”, spreekt de middenvelder zonder er doekjes om te winden.

“Ik had echt het idee dat ik erbij zou zitten vrijdag” zegt de gefrustreerde Volendammer met een spuugemmertje naast zich. “Ik speel gewoon lekker, zat tot vandaag lekker in mijn vel. Dan is het heel teleurstellend als je dan toch die wedstrijd thuis op de bank moet gaan kijken. Ik heb echt een heel slecht gevoel over hoe dit allemaal is gaan lopen.”

Het zit de PSV’er niet lekker, blijkt uit het gegeven dat hij nog wat dieper op de zaak ingaat: “Ik hou hier zelf een beetje een nare smaak aan over. Een slecht gevoel in de onder- en bovenbuik. Ik zeg je heel eerlijk: voor mij hoeft het voortaan op deze manier niet meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *