NOS

NOS

Na lang speurwerk en met de nieuwste technieken vond politie bewijs van opruiing door Willem Engel

Willem Engel is woensdag opgepakt in Rotterdam. Het Openbaar Ministerie verdenkt de Viruswaarheid-voorman van opruiing en denkt daarvoor voldoende bewijs te hebben. Tijdens de lange speurtocht naar dat bewijs zette de politie de nieuwste technieken in.

“In een rechtsstaat als Nederland wil je zeker weten dat iemand zich schuldig heeft gemaakt aan de feiten waarvan hij verdacht wordt”, zegt politiewoordvoerder Amanda van Dorp. “Daarom zoeken wij grondig naar bewijs. Kosten noch moeite worden daarbij gespaard, maar garanties heb je nooit. We zijn daarom blij dat het in het geval van de heer Engel gelukt is om voldoende bewijs van opruiing tijdens de coronapandemie te verzamelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aan zijn gezicht kun je duidelijk zien dat hij hondevlees eet, zoals alle gevaccineerden. Ben benieuwd hoe hoog het percentage verdwenen honden in Rotterdam is. Zal wel hoog zijn door hem.

Reageer
gravatar

De Nederlandse politie is weer eens de weg kwijt. Dat blijkt eens te meer, omdat mijn vriend Willem is gearresteerd terwijl hij op weg was naar een stembureau om op mij te stemmen!

Reageer
gravatar

Wij hebben een infiltrant ingezet, die dansles heeft genomen bij Willem E.
Ik maak natuurlijk niet bekend dat hij Maitreya heet, want dat moet geheim blijven in verband met gevaarlijke complotten van Engels medestanders tegen onze infiltrant..

Reageer