Jarretera / Shutterstock

Jarretera / Shutterstock

Nieuwe adres Willem Engel openbaar gemaakt

Het Openbaar Ministerie heeft vanavond een tweet verspreid waarin het nieuwe adres van dansleraar Willem Engel te zien was. Ze verontschuldigden zich bij voorbaat omdat het mogelijk om privégegevens gaat.

“We willen ten zeerste benadrukken dat het delen van deze gegevens op geen enkele manier een oproep of aanzet tot bedreiging is”, aldus een woordvoerder van het OM. “Wel is het natuurlijk mogelijk om de heer Engel een opbeurend kaartje te sturen op dit adres, aangezien hij hier nog wel een tijdje zal zitten.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik was vooral bang dat ik misschien wel verantwoordelijkheid moest afleggen voor mijn daden. Gelukkig hoeft dat nu niet en kan ik nu de zielepoot uithangen.

Reageer
gravatar

Ah okee. Dus jij zit de hele dag voor Fox Nieuws om alle belevenissen van ome Joe en ome Vladimir te volgen? Fijn. Hoef ik dat niet meer te doen! Hou je hier een liveblog bij? Alvast bedankt dronken Maitreya! En geniet vanavond van die gefrituurde poedelnuggets die je van je ongevaccineerde vriendje Willem E. hebt gekregen!

gravatar

Ja, hallo, kan iemand mij ook nog even het adres van Willem Holleeder geven? Ik heb hem al een tijdje niet meer gezien, maar ik heb 20 gulden aan hem geleend, dat wil ik nog wel een keer terugzien, het liefst in hedendaagse valuta. Maar ik kan hem ongewoon niet bereiken. Hoe gaat het eigenlijk met die makker?

Reageer
gravatar

Maarten, jij heb snel gereageerd op het actuele nieuws en hoe! Jij bent een voorbeeld voor alle schrijvende personeelsleden van De Speld!

Ik ben inmiddels uitgeleverd aan de Sint in Madrid. Van de Sint mag ik één keer per dag reageren, maar alleen op actuele hilarische berichten. Die zijn helaas schaars in de Speld.

Jammer genoeg kan ik niet bij mijn sterrenkast in Strielwoude..

Reageer
gravatar

Meisje toch! Ik gaf je toch al eerder een hele voorraad?

Hier, weer een lading.
Maakt mij niet uit, ik genereer ze toch samen met Bitcoins.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐