Shutterstock / StudioSpeld

Shutterstock / StudioSpeld

Farmers Defence Force tevreden over ‘goed werkende’ bedreigboom

Farmers Defence Force is tevreden over de nieuwe bedreigboom die de groep sinds kort in werking heeft gezet. Dat liet een woordvoerder van de groep weten. De boom moet ervoor zorgen dat de bedreiging uiteindelijk iedereen binnen de bedreigboom bereikt.

“Onze voorman Mark van den Oever staat helemaal aan het begin van de boom. Als er iets gebeurt of als er ontwikkelingen zijn die om een reactie vragen begint Mark met de bedreiging door te bellen naar drie andere leden van Farmers Defence Force”, legt de woordvoerder uit. “Die drie boeren bedreigen op hun beurt weer andere mensen of partijen, én laten andere leden van Farmers Defence Force weten wie zij moeten bellen en bedreigen.”

“Een klein voorbeeld: laatst belde Mark voor een nieuwe bedreiging medeleden van FDF. Zij belden vervolgens de bedreiging door naar onder andere CDA-leden, journalisten, Sigrid Kaag, Caroline (als ze niet leuk meedoet), leden van het ANV, voorzitter van het LTO Sjaak van der Tak en natuurlijk een aantal andere boeren zelf. Het mooie aan de opzet van de bedreigboom is dat we in ieder geval honderd procent zeker weten dat iedereen minister Van der Wal bedreigt. Zij zit helemaal rechts van de boom als laatste. Een soort kerstboom, eigenlijk. Alle aandacht gaat uit naar de piek, alle bedreigingen komen bij Van der Wal terecht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is niet eerlijk!
Dit is gewoon van ons gejat. Al onze takken zijn woest!
Onze linker vleugel, onze rechtervleugel sport afdeling en onze godsdienstwaanzinnige vleugel hebben grote bezwaren en wij zullen jullie voor het gerecht jagen voor plagiaat!

Reageer
gravatar

Heeft niemand het superieure bedrog van BBB door?
Boeren Burgers Beweging
Daar zijn heel veel burgers ingetuind! Caroline van der Plas beweegt geen millimeter voor burgers!

Reageer