Farmers Defence Force / Youtube

Farmers Defence Force / Youtube

Politie looft geldprijs uit voor gouden tip over vraag waarom Mark van den Oever niet in een cel zit

De politie looft 25.000 euro uit voor de gouden tip in een mysterieuze zaak. De eenheid Oost-Brabant wil graag weten waarom voorman Mark van den Oever van Farmers Defence Force niet in een cel zit.

“We tasten op dit moment volledig in het duister”, zegt hoofdcommissaris Wilbert Paulissen. “De heer Van den Oever maakt zich inmiddels al jaren schuldig aan bedreiging, intimidatie en verstoring van de openbare orde, maar hij is nog nooit gearresteerd. Wij willen heel graag weten hoe dat mogelijk is en roepen daarom de hulp in van het publiek.

”Wie denkt te weten waarom de FDF-leider nog altijd niet achter de tralies zit, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

FDF gewoon op de lijst van terroristisch organisatie zetten. Klinkt ook als je het zo afkort als een terrorgroep. meerbewijs hebben we dadelijk met onze leider Geert niet nodig voor een vervolging en hup naar de strafkolonie met die gasten.

Reageer
gravatar

In Nederland mag alles als je zegt dat je protesteert. Dan is het namelijk een vorm van vrijheid van meningsuiting. De blokkades van snelwegen zijn een groot goed.

Daarnaast geldt ook een uitzondering voor moslims die een drugslab uitbaten, die mogen nadat hun lab is ontploft vrij over het plaats delict lopen om ledematen van hun overleden collega’s te zoeken en sporen te wissen.

Reageer