fotografiekb / Shutterstock

fotografiekb / Shutterstock

FDF wil perspectief om ook op lange termijn te kunnen intimideren

FDF gaat vandaag naar Den Haag om te demonstreren voor haar recht om ook op de lange termijn te kunnen intimideren. “Den Haag maakt het ons verschrikkelijk moeilijk om een toekomst in het intimideren te kunnen opbouwen”, zegt FDF-voorman Mark van den Oever. “We weten simpelweg niet waar we aan toe zijn zo. Kunnen we straks nog telefoonnummers van politici online verspreiden? Kunnen we over twintig jaar met tractoren provinciehuizen binnenrijden? Wij willen een heldere intimidatie-toekomst voor onszelf, maar ook voor onze kinderen.”

Voor FDF is met name het geweldsaspect iets wat door de gesprekken in Den Haag heel onzeker voelt. “Wij blijven opkomen voor onze kansen om mensen met fakkels, dreiging van geweld en andere ambachtelijke vormen van intimidatie in stand te houden. Intimideren is meer dan een beroep, het is een manier van leven. Wij staan voor dag en dauw op om mensen doodsbang te maken, wij willen garanties dat we in de toekomst kunnen blijven doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ken geen oevers van tijd meer, uw blik is hol geworden met uw eigen product, we kunnen beter hier toch? Graan, aardappels, eitje erbij, uitje erop, lekker die patatas bravos door meyonaise halen?

Reageer
gravatar

Waar zit die nare rare Chiel Kwekkereend? Moet je nog een keer doen spotten met de dood, vuile laffe badkwak! Lekker nozem doen met dat Powned van je? En de Wierd Djoek uithangen?

Reageer
gravatar

Kweenie Kwijlebal? Nog steeds die smakeloze Rupert standaard hoog kunnen houden? Wie spreekt deze mensen nu eens aan op hun doelbewuste misleiding en polarisatie en boek verbanning?