NOS

NOS

Farmers Defence Force: ‘Overleg vond niet bij voordeur minister plaats dus konden er niet bij zijn’

Het landbouwakkoord is bijna rond. Farmers Defence Force is van plan om dreigementen te uiten naar aanleiding van het uiteindelijke akkoord, ook al wilden zij niet meedoen aan het overleg. “Dat was voor ons geen optie. Het overleg vond immers niet plaats op een voor ons handige locatie, zoals op de oprit van een politicus.”

FDF-voorman Mark den Oever: “Voor ons staat het als een paal boven water: praten doe je bij de voordeur van een minister, met veel tractors en een grote achterban, terwijl de kinderen van de minister angstig toekijken. Dat is de enige manier om een constructief gesprek te hebben. Met een stel intimiderende ambtenaren aan tafel zitten gaat voor ons gewoon echt een stap te ver.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heel lastig allemaal. Normaal vind zo’n overleg eenzijdig plaats in het torentje.

Die boeren moeten gewoon de pleiterik maken. Dan is er plek voor gratis woningen voor kansloze nieuwe uitkeringstrekkers.

Reageer
gravatar

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe overlegcultuur. De heer Den Oever is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Locatie: buitengebied Beverwijk. Details geven we door via Twitter.

Reageer